دوربین مداربسته آنالوگ چیست؟

دوربین مداربسته آنالوگ

در دنیای امروز امنیت و آرامش حرف اول و آخر را می زند؛ اکنون که به لطف پیشرفت تکنولوژی راهکارهای ارتقاء امنیت بیشتر، هوشمندانه تر و البته راحت تر و کم هزینه تر شده است. یکی از این روش ها استفاده از دوربین مداربسته بود. دوربین های مدار بسته به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شوند و البته دوربین های آنالوگ به لحاظ وضوح پایین تصویر قیمت پایین تری دارد. با بررسی قیمت دوربین مدار بسته dahua‌ به عنوان نمونه متوجه تفاوت چشمگیر قیمت دوربین های مداریسته آنالوگ و دیجیتال آن خواهید شد. قیمت دستگاه دوربین مداربسته داهوا تنها مثالی بود برای این موضوع که در انتخاب دوربین های مداربسته فاکتورهای زیاد و مهمی هستند که در انتخاب باید به آن توجه داشت. برای اطلاع بیشتر از مزایا و معایب دوربین مداربسته آنالوگ همراه ما باشید.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست؟

به طور کلی دوربین های مداربسته به دو دسته آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می شوند. دوربین های آنالوگ از قدیمی ترین نوع دوربین های مداربسته هستند که از چرخه تولید خارج شدند؛ چرا که در ارائه تصویر از توان پایینی برخوردار بودند. 

ارسال اطلاعات در دوربین مداربسته آنالوگ به صورت امواج آنالوگ بود. این نسل قدیمی دوربین مداربسته با اتصال به دستگاه DVR‌ سیگنال های دریافتی آنالوگ را به سیگنا های دیجیتال تبدیل می کند.

رزولوشن دوربین های آنالوگ TVL‌ نامیده می شود و هر چه میزان رزولوشن در این دوربین ها بیشتر باشد قطعا عدد اختصاصی TVL‌ هم بیشتر خواهد بود. در کل مهمترین عیب این دوربین ها را می توان در همین نکته خلاصه کرد، “پایین بودن رزولوشن تصویر”.

با وجود تمام تفاسیر بالا، هنوز بسیاری از این دوربین ها به دلایل زیر از دوربین مداربسته آنالوگ استفاده می کنند.

۱-  قیمت پایین 

۲- اهمیت نداشتن زیاد کیفیت تصویر

۳- عدم نیاز به دانش شبکه ای خاص

دوربین مداربسته آنالوگ
دوربین مداربسته آنالوگ

کاربردهای دوربین مداربسته آنالوگ کدامند؟

قطعا مهمترین کاربرد دوربین مداربسته آنالوگ در سیستم های حفاظتی، امنیتی است. اما این نوع دوربین ها کاربردهای دیگری نیز دارند که عبارتند از:

  • کاربردهای صنعتی
  • کنترل ترافیک شهری
  • امنیت نقل و انتقالات
  • جلوگیری از وقوع جرم

بیشتر بخوانید:

انواع دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ به دو دسته زیر تقسیم می شود: 

دسته اول:

دوربین آنالوگ دام

دسته دوم:

دوربین آنالوگ اسپید دام

مهمترین تفاوت این دو نوع دوربین آنالوگ در نوع نصب آن است. دوربین آنالوگ دام قابلیت نصب بروی سقف یا کنج دیوار را دارد و علت آن در این نکته خلاصه می شود که این نقاط بهترین زاویه های دید را دارا هستند؛ پس نصبشان ساده تر است. 

دوربین مداربسته آنالوگ اسپید دام به دوربین های مدار بسته چرخشی نیز معروف هستند که قابلیت چرخش افقی و عمودی و قابلیت های کنترل و زوم روی افراد را دارند.

مزایای دوربین مدار بسته آنالوگ

دوربین های آنالوگ به طور کلی مزایای زیادی دارند که ما د رزیر تنها به بخش مهمی از آن ها اشاره می کنیم:

  • فضای ذخیره سازی کمی اشغال می کند بخصوص در مقایسه با دوربین های HD
  • کمتر اشغال کردن پهنای باند

نکته قابل توجه در اینجا این است که کم اشغال کردن پهنای باند برای ارسال اطلاعات موجب می شود تا هنکام انتقال تصویر به کامپیوتر و تلفن های همراه، پهنای باند کمتری اشغال می شود و در نتیجه در انتقال اینترنتی تصویر نیز حجم کمتری مصرف می گردد.

معایب دوربین مدار بسته آنالوگ

دوربین مداربسته آنالوگ ۴ عیب مهم دارد که بهتر از قبل از اقدام کردن به خرید در مورد آن ها مطلع باشید.

۱- کیفیت پایین تصویر

۲- پوشش کمتر محیط

۳- استفاده از کابل های بیشتر هنگاه نصب

۴- پایین بودن امنیت و نداشتن قابلیت رمزگذاری

دوربین دیجیتال یا آنالوگ؟

اگر به لحاظ بودجه محدودیت مالی ندارید قطعا بهترین گزینه دوربین های دیجیتال هستند چرا که کیفیت تصویر بهتری دارند و قابلیت های آن ها به روزتر است. به طور کلی وضوح تصویر در دوربین های دیجیتال به صورت قابل توجهی بیشتر از دوربین های آنالوگ است. همچنین در مقایسه ای دیگر بین این دو دوربین دستگاه ذخیره سازی اطلاعات در دوربین های دیجیتال به لحاظ سخت افزاری قوی تر از دوربین مداربسته آنالوگ است.

اما بعد از انتخاب بین دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال باید بدایند که خرید دوربین مداربسته آنالوگ باید از مراکز معتبر باشد تا در مورد کیفیت محصول خریداری شده و ضمانت اصالت کالا مطمئن باشید.فروشگاه مهرسام ایمن با فروش انواع و اقسام دوربین های مدار بسته از جمله پکیج کامل دوربین مداربسته داهوا خیال شما را از بابت ضمانت محصول و کیفیت آن آسوده می سازد. 

چرا تصویر دوربین مداربسته سیاه میشود

معمولا دوربین های مدار بسته در صورتی که با مشکل رو به رو شوند پیغامی نمایش می دهند اما در برخی موارد ممکن است بدون نمایش هیچ پیغامی دوربین مداربسته سیاه شود و تصویری را نمایش ندهد. اکنون به بررسی هر دو حالت و علل آن ها خواهیم پرداخت.

۱- نمایش پیغام No Signal

در صورتی که تصویر دوربین مداربسته شما سیاه شود و با این پیغام مواجه شوید دلایل زیر را برای تعمیر آن بررسی کنید:

  • خرابی DVR
  • سوختن سیستم نظارتی دستگاه
  • قطعی برق دوربین امنیتی 
  • خرابی پورت های ورودی و خروجی
  • عدم متصل بودن سیم تصویر به DVR

۲- عدم نمایش پیغام No Signal

دوربین مداربسته آنالوگ
دوربین مداربسته آنالوگ

اکنون اگر تصویر دوربین مداربسته شما سیاه است اما هیچ پیغامی روی آن نمایش داده نشده باید علت را در موارد زیر یافت:

  • خرابی حسگر تشخیص نور
  • بهم ریختن تنظیمات دید در شب
  • خرابی لامپ های LED
  • اتصال دوربین در نور کم
  • برنداشتن درپوش دوربین

چگونه ساعت دوربین مداربسته را تنظیم کنیم؟

برای اینکه بتوانید ساعت دوربین مداربسته خود را تنظیم کنید روش های مختلفی وجود دارد که ما اکنون به معرفی برخی از آن ها خواهیم ئرداخت.

1- دستگاه را به یک مانیتور متصل کنید

2- از مرورگر استفاده کنید

اگر با استفاده از روش های فوق موفق شدید ساعت دوربین مداربسته خود را تنظیم کنید اما باز ساعت به زمان قبلی خود بازگشت قطعا مشکل از باتری DVR است. همچنین فعال نبودن NPT نیز عالم دیگری است که با استفاده از آن می توانید ساعت دوربین را از طریق اینترنت تنظیم و به روز رسانی نمایید.

چرا دوربین مداربسته به گوشی وصل نمیشود

  • قطعی یا اختلال اینترنت
  • فیلتر شدن IP سرور سیستم نظارتی
  • ایراد در تنظیمات نرم افزار متصل به سیستم نظارتی
  • عدم هماهنگی نرم افزار دستگاه NVR با نرم افزار موبایل

سخن پایانی

در این مطلب شما را با تمام نکات مربوط به دوربین مداربسته آنالوگ آشنا کردیم . به نظر شما دوربین آنالوگ بهتر است یا دیجیتال؟‌ شما چه برندی را برای دوربین مداربسته انتخاب می کنید؟ نظرات و دیدگاه های خود را با ما و سایر همراهان سایت به اشتراک بگذارید. 

Rate this post

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.